Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Andra raka trean för B-laget

Fint väder, mycket folk och en underbar plan. Förutsättningarna kunde inte varit bättre på gemytliga Dalavallen när B-laget mötte SVIF/DSK. FBSK gjorde en fruktansvärt bra första halvlek, framförallt rent spelmässigt. Hemmalaget tar ledningen med 1-0 men Frödinge replikerar blixtsnabbt när Robert Blomberg stöter in Alex Gunnarssons finfina inspel. Hemmalaget tar återigen ledningen innan FBSK vänder till 2-3 efter två mål av Ehsan Kazimi, båda gångerna stod Robert Blomberg för framspelningen. Som sagt, den första halvleken lirar FBSK boll på ett imponerande sätt med bra rörelse och kvalitet i passningarna. Den andra är inte fullt lika bra från bortalaget, man får inte upp laget på samma sätt samtidigt som SVIF/DSK höjde sig. FBSK utökar ledningen i början av den andra när Alex Gunnarsson skjuter in bollen i mål via en hemmaförsvarare. Hemmalaget reducerade senare och man har även chanser till att kvittera, samtidigt ska det nämnas att FBSK hade minst lika många chanser till att avgöra matchen tidigare. Matchen slutar 3-4 och sett över 90 minuter känns det rättvist. En riktigt bra första halvlek, och en andra där man ändå krigar in tre poäng. ALLA var bra idag, men våra ynglingar Ehsan Kazimi, Alex Gunnarsson, Fredric Carlsson och Filip Nilsson samt Robert Blomberg och Jonathan Andreasson stod nog för sina bästa insatser hittills. Robin Adolfzen och Pontus Thuresson gjorde sina första matcher i FBSK-tröjan och Gunnar Hansson var tillbaka efter sin långa utlandsvistelse. Alla tre stod för mycket bra insatser.

Laget: Robert Nilsson - Kim Pettersson, Emil Pettersson, Pontus Holm, Tommy Tambour - Filip Nilsson, Jonathan Andreasson, Fredric Carlsson - Alex Gunnarsson, Robert Blomberg, Tobias Thuresson. Bänk: Gunnar Hansson, Ehsan Kazimi, Robin Adolfzen, Pontus Thuresson, samtliga inbytta.