Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

B-laget avslutade med seger!

Idag var det 9-manna som gällde, FBSK satte fart från början och man hotade direkt genom vassa djupledsbollar bakom hemmalagets backlinje. Efter åtta minuter kommer så 0-1, Niklas Gunnarsson spelar fram bollen till Ove Nilsson som fri med målvakten sätter ledningsmålet. Strax efter kommer 0-2 och det efter matchens finaste anfall, Niklas Gunnarsson gör målet efter en lysande passning av Emil Johnson. Efter det reducerar hemmalaget innan det var dags för nästa bortamål, Niklas Gunnarsson ordnar en straff som slås säkert i mål av en iskall Filip Nilsson. Ove Nilsson fastställer sedan halvtidsresultatet till 1-4 och den första halvleken styrdes från start till mål av Frödinge.

Inledningen av den andra halvleken var väldigt händelsefattig, mycket kamp och få målchanser. Men efter en kvart kommer en reducering från hemmalaget efter ett riktigt kanonskott. Det spred sig dock aldrig någon oro i bortalaget för tio minuter senare kommer 2-5, Niklas Gunnarsson slår en hörna som styrs i mål av en hemmaspelare. Efter det var matchen avgjord och vi fick se flera Frödingemål på slutet. Matchen slutar 2-9 efter att Emil Johnson, Niklas Gunnarsson och Anton Proos målat, plus ett självmål till på slutet. B-laget vinner sista matchen vilket alltid är väldigt skönt och man slutar femma i serien efter en fullt godkänd säsong. Alla ska ha beröm för den sista matchen, men ett litet plus i kanten för Filip Nilsson, Kim Petersson och Anton Proos.