Fjärde raka vinsten för P04

Idag var det Mönsterås på bortaplan som stod för motståndet. Matchinledningen är jämn utan riktigt ordnat spel från Frödinges sida. Grabbarna vaskar fram en hel del hörnor inledningsvis som blir farliga, men även Mönsterås skapar lite chanser via snabba omställningar och lite passivt försvar i Frödinge. Efterhand tar dock Frödinge över matchen mer och mer. Lukas Johansson springer sig loss på en långboll och rullar säkert in bollen bredvid Mönsterås målvakt. 2-0 sätter Axel Hoppe Adolfzén genom att läckert klacka in en fin slagen hörna. Strax innan paus utökar Leo Gustavsson till 3-0 via ett stenhårt skott i nättaket. Trots en 3-0 ledning i paus kändes matchen långt ifrån avgjord då Frödinge inte riktigt fick igång sitt vanliga fina och säkra spel samtidigt som Mönsterås var betydligt bättre än serietabellen visar. Men när andra halvlek drar igång visar killarna ganska omgående att Mönsterås inte skulle släppas in i matchen. Efter flera fina anfall där bollen gick sicksack på ett och två tillslag förbi hela Mönsterås lag kommer utdelningen. Efter mål av Ludvig Andersson (2 st), Sigge Blomberg, Viktor Gustafsson och Hugo Höglund så vinner Frödinge matchen med 8-0.
På det stora hela en bra match av killarna, men de flesta har nog en eller två växlar till att lägga i när verkligen behövs. Ludvig Andersson och Axel Hoppe Adolfzén stack ut lite extra idag och förtjänar extra plus.

Frödinge avancerar nu i tabellen och ligger just nu på andra plats i en superjämn serie.
Nästa helg kommer serieledande Västerviks FF till Lundavallen så då vill vi se att kullen fylls av supportrar som hjälper killarna i jakten på serieledningen.

Kategorier: Ungdom