Förlust för Dam U

Efter att man varit trögstartade i två matcher så kom FBSK idag ut med en härlig energi och tog tag i taktpinnen direkt. Man gör en väldigt bra första halvlek då man vinner kampen och visar upp en härlig kreativitet offensivt. Utöver detta så skapar men 4-5 riktigt bra målchanser men bollen ville helt enkelt inte in. Istället går man till pausvila med ett 2-0-underläge efter att Rosenfors lyckats göra två ganska slumpmässiga mål. I den andra halvleken fick vi se en liten scenförändring då bortalaget tog över en aning. De var lite tyngre och orkade lite mer än FBSK. Dock speglar slutresultatet 1-6 matchenbilden väldigt dåligt, framförallt efter den första halvleken skulle Frödinge haft ledningen med ett par bollar men det gäller att sätta dit chanserna. Viktigt att poängtera är dock att arbetsinsatsen var bra i 90 minuter. Målskytt i hemmalaget var Sissi Fernandez Alonso och bäst i Frödinge idag var Alva Andersson.

Laget: Felicia Johansson - Tuva Cederlöf, Evelina Nilsson, Alva Andersson, Hanna Frejd - Alice Andersson, Nettan Lind, Louise Andersson, Emilia Arvidsson - Sissi Fernandez Alonso, Wilma Falk - Hanna Börjesson, Vera Gunnarsson, Linn Uhre.