Förlust för P04

På söndagen spelade Frödinges P04 sin första match efter sommaren. Motståndare var Hultsfred som ställde upp, med ett för dagen, väldigt bra lag. Frödinges grabbar startade matchen bra men snart tog Hultsfred över initiativet och gick snabbt fram till en 2-0 ledning. Grabbarna kämpade på bra och skapade en del halvchanser men Hultsfreds målvakt var väldigt bra idag. Innan halvtid hann även Hultsfred med  att göra 3-0. I Halvtid stuvade Frödinge om lite i laget och det gav utdelning. Ludvig Andersson gick ner som mittback och tog, tillsammmans med övriga backar, effektivt bort Hultsfreds duktiga anfallare i början av andra halvlek. Samtidigt började Frödinge få till lite bättre anfallsspel och efter några fina kombinationer mellan Sigge Blomberg och Max Karlsson hade Frödinge plötsligt reducerat till 2-3 och hade fina chanser till kvittering. Tyvärr var Hultsfred snäppet vassare idag och inom loppet av några minuter hade de gjort ett nytt ryck i målprotokollet. Med ca 10 minuter kvar reducerar Lukas Johansson till 3-7 och det blev även slutresultat i matchen.
Samtliga killar kämpade på bra idag, men ett extra plus ska delas ut till Ludvig Anderssons andra halvlek som mittback, då han var bäst på planen.

Målskyttar för Frödinge: Sigge Blomberg 2 mål och Lukas Johansson 1 mål.

Kategorier: Ungdom