Förlust hemma mot Blackstad/ Odensvi

Redan från start tog Frödinge ett litet grepp om händelserna och spelade riktigt trevlig fotboll från försvaret genom mittfält och vidare uppåt banan. Spelet jämnas dock ut ju längre halvleken går för att avslutas relativt jämnt. Frödinge var kanske förtjänta av en ledning, bland annat hade man två bollar i nät, helt korrekt avvinkat av domartrion bägge gångerna.

Andra halvlek börjar ungeför som första slutar med ställningskrig utan några riktigt heta chanser. Därför kommer 0-1 lite från det blå när en långboll missbedöms och en BOIFare får stå fri och dundra in bollen. Det var då spelat en kvart av andra halvlek. Detta var inledningen till ett målkalas. 0-2 gjordes sedan man får stå lite för länge och sikta in sig. Reduceringen till 1-2 kom efter en fin frispelning från Robin Blomberg som friställer Leo Zaninotti som elegant rullar in bollen vid sidan om en utrusande målvakt. Två minuter senare skarvar samme Robin vidare ett inkast. Vips så står Ragnar Styrbjörn fri med målvakten. Efter kvitteringen till 2-2 trodde nog många att BOIF skulle tröttna då de endast kom till spel med elva man. Men de visade stor moral och sköt in 2-3 i anfallet efter. Allt detta inom åtta minuter!

BOIF hann med att göra både 2-4 och 2-5 när försvaret tittar lite mycket boll och glömmer folk bakom ryggen vid inläggssituationer. I matchens sista minuter får Albin Carlsson göra ett tröstmål efter en framspelning av Kåre Karlsson.

Försvaret i Frödinge får godkänt, speciellt för första timmen, sedan gör  man några misstag som man blir straffade hårt för när man möter duktiga anfallare. Plus även till årsdebuterande Ragnar Styrbjörn.