Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Förlust mot Ankarsrum

Bortalaget inleder matchen piggt och tar ledningen redan efter tre minuter. Anton Proos frispelar Niklas Gunnarsson med en fin passning och fri med målvakten är Nicke iskall och 0-1 på tavlan. Frödinge är sedan det bättre laget och spelmässigt är det helt okej, man kommer runt på kanterna och hotar flera gånger hemmakassen. Hemmalaget jobbar sig dock in i matchen och efter cirka halvtimmen kommer kvitteringen efter en vass omställning. Men efter några minuter tar FBSK på nytt ledningen efter en fin prestation av Marcel Laska, "Marre" snurrar frisk med hemmaförsvaret innan han serverar David Nilsson som sätter 1-2 med huvudet. Glädjen blev dock kortvarig, Ankarsrum replikerar blixtsnabbt och första halvlek slutar 2-2.

Den andra halvleken var jobbig för Frödinge, man hade svårt att hitta något spel och Ankarsrum förde halvleken från minut ett. Men bortalaget krigade och det tog ända till minut 25 innan 3-2 kom. Sedan rinner det tyvärr iväg och matchen slutar tillslut 6-2, det är dock alldeles för stora siffror sett över 90 minuter. FBSK krigar matchen igenom och spelmässigt är det helt okej i den första halvleken. Tyvärr lyckas man inte hålla i det, det blir även på grund av en ojämn domarnivå väldigt grinigt och ofokuserat.

Nu kommer ett välbehövligt sommaruppehåll för herrtruppen. B-laget spelar nästa gång den nionde Augusti, A-laget den elfte.