Förlust mot Horn/Hycklinge

Hemmalaget Horn/Hycklinge började matchen bäst, de var lite hetare och började ganska omgående att skapa chanser. FBSK uppträdde lite för tamt hela halvleken och man kom inte alls upp i pressen tillräckligt bra. Spelmässigt hade man dock sina stunder, man går fram till en en 0-2-ledning efter två väldigt fina anfall. Målskyttar Gunnar Hansson och Dick Johansson. En minut innan halvtid reducerar hemmalaget och det var minst sagt rättvist. Målet kom efter några minuter av väldigt hård press från Horn/Hycklinge och FBSK var som sagt inte tillräckligt heta. Halvtid 1-2.

Även i den andra halvleken började hemmalaget bäst, det var väldigt ofokuserat i Frödinge och Horn/Hycklinge gör två snabba mål och leder plötsligt med 3-2. Detta efter väldigt passivt bortaförsvar. FBSK tar sig sedan i kragen och lyfter upp spelet en aning, man kämpar, sliter och försöker mäkta med en kvittering. Man har några bra chanser och man får även en straff som Anton Proos tyvärr inte lyckas slå i mål. Samtidigt ska det nämnas att Horn/Hycklinge lika gärna kunde gjort 4-2 då de hade några riktigt bra lägen, Mats i målet gjorde flera vassa räddningar under matchen. Det slutar 3-2, tungt för Frödinge men man kommer inte riktigt upp i nivå men med lite tur kunde det ändå blivit en poäng.