Förlust mot Lojal

Precis som i de tidigare träningsmatcherna så stod Frödinge för en svag inledningen och man gör ingen bra första halvlek. Man slarvar återigen för mycket med passningarna och man låter Lojal styra spelet genom enkla uppspel genom mittfältet. Lojal är lite hetare i första halvlek och går fram till en 2-0 ledning efter två nickmål. Det andra efter att Henrik Blomberg oturligt nickat bollen över Robert Nilsson in i eget mål. Halvtid 2-0.

Om Frödinge i de tidigare matcherna stått för dåliga första halvlekar så har de stått för en betydligt bättra andra, något som skulle upprepa sig även i den här matchen. FBSK höjer skärpan och aggrisiviteten och tar över spelet rejält i den andra halvleken och man skapar också en hel del bra målchanser, även målen skulle komma. Carl-Martin Nilsson som gjorde debut i FBSK-tröjan nickar snyggt fram bollen till Sebastian Edvinsson som med ett distinkt skott i nättaket sätter reduceringen. Strax efter kommer även kvitteringen, Niklas Gunnarsson gör 2-2 på en mycket fint slagen frispark. Oavgjort hade känts rättvist men trots Frödinges upphämtning skulle Lojal få sista ordet, med en minut kvar att spela gör de 3-2 efter en fin inviduell prestation. Förlust 3-2.