Förlust mot VFF för B-laget

Det var en riktig skitmatch på Lundavallens blöta gräsmatta. Hela matchen präglades av ett slarvigt passningsspel från hemmalaget och längre bollar från bortalaget.

I första halvlek skapade lagen varsitt friläge, men VFF-keepern snodde bollen framför fötterna på Herman S och anfallaren rundade visserligen Christian J, men kom ur vinkel. Hemmalaget var väl de som skapade mest och med halvtimmen spelad dribblade Rober B längs kortlinjen och spelade snett bakåt där Jonas H kom och sköt in 1-0. I slutminuterna av halvleken boxade Christian bort en frispark, men på det efterföljande inspelet tittar hemmaförsvaret för mycket på boll och glömmer markera. 1-1 i paus.

Andra halvlek började ungefär som den första. Inget direkt ordnat spel från något lag, det lilla som var stod Frödinge för. Med kvarten kvar av matchen får Västervik en spelare utvisad för snack. Bör sägas att det INTE är bra att snacka sig till två gula på en minut och dessutom hota domaren. Efter detta så borde ju hemmalaget ta över, men det blev motsatt effekt. Ett slarvigt passningsspel gjorde att VFF ändå skapade en del och fick straff med fem kvar. 1-2 och slut.

Bäst på plan var förmodlgen Arne Nilsson, och han var domare! I hemmalaget var Stefan A, Daniel G och Robban B så länge han orkade bäst.