Första förlusten för A-laget

Första halvlek var jämn men det var ett litet övertag för hemmalaget som skapade flera fina målchanser, bland annat Niklas Gunnarsson som efter ett riktigt fint anfall fick på en bra träff på halvvolley, tyvärr mitt på målvakten. Efter cirka tjugo minuter är det lite ologiskt bortalaget som tar ledningen efter en fint slagen frispark från mittlinjen, hemmaspelarna står och sover lite och missar i markeringen. Tungt, men kvitteringen skulle komma. Med tio minuter kvar av första halvlek får Frödinge en hörna som slås direkt i mål av Niklas Gunnarsson och hans oerhört känsliga vänsterfot. Har han lärt sig av sin far måntro? Halvtid 1-1.

Även andra halvlek var jämn, men precis som i första så kändes det som att Frödinge hade ett litet övertag. Mer bollinnehav och mer spel. Tyvärr saknades det lite skärpa i sista tredjedelen av planen och anfallen dog tyvärr lite för ofta i den avgörande passningen. Men visst fanns det chanser, närmast var Ragnar Styrbjörn efter ett fint inspel av Niklas Gunnarsson. Tyvärr får "Ragge" inte riktigt till avslutet. Med halva halvleken spelad kommer kallduschen, efter att Frödinge gått bort sig lite på mittplanen slås en lång boll som tilslut resulterar i bortaledning 1-2. Efter det målet backar bortalaget hem och sista kvarten består till största delen av press mot bortamålet. Men idag saknades det där lilla extra, närmast var Niklas Gunnarsson som med bara några minuter kvar nickade i stolpen. En tung förlust eftersom känslan är att Frödinge gör en bra match och dessutom är bättre än sitt motstånd. Men som sagt, idag saknades det lite framåt. Extra plus delas ut till Robin Blomberg och Jonas Fors.