Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Ny seger för Herr A

Det var en match som präglades av mycket kamp och lite mindre skönspel. Till en början så var det en ganska jämn match utan några direkta farligheter. Hammarsgärde hade möjligtvis något mer av bollen utan att för den skull skapa en enda målchans. Med hjälp av en Frödingespelare så lyckas man trots det göra 1-0 i mitten av första halvleken.

FBSK skapar en del chanser, och på en straff och ytterligare 2-3 klara chanser så tycker man att någon bollusling borde gå imål?

Underläget stod sig i halvtid, men efter ett bra snack i paus och några justeringar började det blå maskineriet mala. Ett starkt försvar gjorde att man kunde lyfta fram positionerna och skapade en del chanser. Markus Stjärnström löpte kopiöst på kanten och skapade många farligheter. Just efter en sådan raid med timmen spelad så letade sig bollen fram till Martin Gunnarsson efter Jonathan Andreassons skottförsök. Från nära håll slår bollen i mål. 1-1 och nu var det vittring på mer. FBSK pressade nu på och det kändes som att det var en tidsfråga innan det skulle bli mål igen. Med tio minuter kvar står hemmaförsvaret och sover vid ett inkast. Ragnar Styrbjörn kastar bollen till Pontus Thuresson som fri med målvakten sätter dit vinstbollen.

Sammanfattningsvis så var det spelmässigt ingen större match. Otroligt starkt ändå att inte släppa till någon chans på hela matchen. Alla i laget sliter hårt och det ger verkligen utdelning idag. Extraplus till Johan Carlsson och Daniel Lönn som gnuggade på bra på innermittfältet.