Ny uddamålsförlust för damerna

På onsdagskvällen tog Frödinges damer emot Tjust IF:s damer på Lundavallen. Vi gör en ganska bra insats, men det är ju det här med målskyttet........ Vi har förskräckligt svårt de sista 10 metrarna innan mål. Det var inte helt rättvist när Tjust tog ledningen i den 33:e minuten efter dåligt passningsspel från vår sida och ännu värre blev det i den 37:e minuten när det blev 2-0 efter ett hopslag och bollen seglade i en fin båge över Lina i mål... Det kändes inte alls rättvist, då vi ändå spelade okej. Redan efter två minuter i andra halvlek kunde vi dock reducera genom Evelina Törngren efter snygg framspelning av Amanda Sundberg. Men Tjust försvarade sig bra och vi lyckades tyvärr inte få till en kvittering. Matchen slutade 1-2 och vi tyckte nog inte att det var riktigt rättvist, men som sagt, det gäller att göra mål.

Extra plus tilldelas Evelina Törngren och Amanda Sundberg.

Laget för dagen: Lina Holmquist, Emma Djurstedt, Matilda Brogie, Hanna Nilsson, Helena Törnkvist, Sanna Larsson, Nettan Lind, Amanda Sundberg, Matilda Sundberg, Evelina Törngren, Louise Pettersson, Louise Andersson, Daniella Johansson och Evelina Nilsson