Ny vinst för P04

På hemmaplan mot Oskarshamn AIK kom idag den andra raka vinsten för P04.
Frödinge började åter igen matchen mycket bra. Direkt efter avspark och dessutom innan Oskarshamn ens fått röra bollen hade Ludvig Andersson efter en fin soloprestation gett Frödinge en 1-0 ledning. Oskarshamn repade dock mod och vaskade fram några chanser när Frödinges försvar inte riktigt var på tårna i det egna straffområdet. Men ju längre halvleken går visar Frödinge att dom är det lite bättre laget idag och går fram till en 4-0 ledning. Till skillnad från tidigare matcher håller Frödinge i det fina spelet även i inledningen i andra halvlek och det är ingen tvekan om vilket lag som kommer vinna matchen. Stabilt försvarsspel över hela plan blandas med fina anfall och snabba omställningar. En mycket duktig målvakt i Oskarshamn ser dock till att Frödinge ”bara” gör fyra mål i andra halvlek och slutresultatet skrivs till 8-0.
Hela laget gör återigen en mycket bra match men Viktor Gustafsson och Leo Gustavsson ska plussas lite extra för fina insatser.

Målskyttar: Ludvig Andersson, Max Karlsson, Viktor Gustafsson.

Kategorier: Ungdom