Reservlaget spelade oavgjort 3-3 mot Överum

Frödinge fick en drömöppning och gjorde 1-0 redan i första minuten. Det var Törna som sköt ett skott som smet in vid stolpen. Frödinge fortsatte att skapa en del bra lägen mestadels från kanterna där Tommy T och Marcus A höll till. 1-1 kom med halvtimmen spelad lite onödigt. Lite väl enkelt ger man bort bollen ute vid hörnflaggan och på inspelet blir det lite tveksamheter och en Överumsspelare kan smita emellan och göra mål. FBSK lät sig inte nedslås utan fortsatte att skapa farligheter. Genom ett par fina väggspel friställs tillslut Ove N med målvakten. Han placerar in 2-1 vilket står sig till halvtidspaus. Så långt var det rättvist då FBSK varit det bättre laget och kanske borde gjort något mer mål.

Andra halvlek börjar däremot illa. På en frispark efter fem spelade minuter har Robban i målet otur. Just som han ser ut att göra en bra räddning så slinker den hala bolluslingen mellan händerna och in i mål. Och inte nog med det, ett par minuter senare kommer en bortaspelare fri efter en långboll och rullar in ledningsmålet till Överum. Frödinges spel blir lite sämre med lite längre bollar samtidigt som Överum får mer att säga till om. Bägge lagen kämpar på bra och det skpas några halvchanser åt bägge håll. Det är inte förrän i slutet när Ove får bollen tio meter utanför straffområdet, vänder om och lobbskjuter in kvitteringen. Ett ganska rättvist resultat då FBSK var bättre i första och Överum jämnade ut spelet i andra. De tidiga målen i bägge halvlekarna bidrog givetvis till matchbilden.

Bäst i Frödinge... står i tidningen...

Laget: Robert Nilsson -- Niklas Gustafsson, Johan Karlsson, Daniel Gustafsson, Oliver Person -- Marcus Alser, Daniel Evinsson, Albin Carlsson, Tommy Tambour -- Björn Ahlsen, Rick Gustavsson. Avb: Ove Nilsson, Axel Henrysson, Kåre Karlsson