Säsongens första förlust!

Av det ruskväder som gjorde att vi tvingades ställa in matchen föregående helg märktes inget. Tvärtom. Det var strålande sol och över 10 grader varmt på en fin grusplan.

Gullringen startade matchen i medvind, och hade bollen större delen av tiden utan att komma till några riktiga farligheter. Visserligen damp det ned ett slumpskott i solpen som lika gärna kunde betytt hemmaledning, men i övrigt var det bara avslut frå långt håll.

istället var det en bra passning från Hesam som gjode att en Gullringsback fick ta til ojusta medel för att stoppa Peter i framfarten mot mål. Målvakten hade vantarna på bollen men kunde inte stoppa Eriks straff. 0-1 stod sig inte mer än fem minuter. Efter en hörna kom kvitteringen i matchens 20:e minut.

Andra halvleken såg i stort ut som första, mycket kamp på mittplan utan att egentligen något lag kom till något organiserat avslut. På något sätt var det logiskt att det blev ett ologiskt mål! Med kvarten kvar av matchen slog Mattis ifrån vänster ytterposition en blandning mellan inlägg/rens/skott in bollen som studsade över en olycklig målvakt in i mål. Abbe vill ta åt sig assist för det målet.

2-2 målet strax därefter var tveklöst matchens snyggaste mål då det slogs en långboll från mitten ut mot vänster hörnflagga där sedan Gullringsyttern dök upp och mer eller mindre sköt in bollen mot straffpunkten där forwaden kom rusande och stänkte upp bollen helt otagbart i nättaket. Hemmalaget hade nu fått blodad tand och av bara farten nickade de in 3-2 fem minuter före slutet på en frispark.

Resultatet var inte direkt orättvist då Gullringen skapade mest av de få målchanser som skapades, men samtidigt så var det tur att det inte stod poäng på spel, för då hade underecknad inte tyckt det var rättvist!

Frödinges bästa för dagen var: Erik P, Henrik B och Christoffer F