Seger för A-laget

Bortalaget tog ledningen på straff efter bara fyra minuter, tungt för Frödinge som stod för en helt okej inledning på matchen. Efter målet är det Frödinge som tar tag i taktpinnen och man skapar några halvchanser mycket på grund av fint kantspel, så ett litet övertag för Frödinge även om halvleken var ganska jämn. I den 25:e matchminuten kommer nästa kalldusch, bortalaget gör 0-2 efter ett misstänkt offsidemål, men samtidigt var det lite för passivt försvarsspel från hemmalaget. Tio minuter senare kommer dock en väldigt förlösande reducering då Jonas Fors nickar in en frispark, fint slagen av Robin Blomberg.  Halvtid 1-2.

I halvtid bestämde sig Frödinge för att man skulle gå ut och vända på matchen, och det dröjde bara fem minuter innan kvitteringen kom. Jonas Dahlström gör 2-2 med ett skott utanför straffområdet, framspelad av Jimmie Dahlström. Frödinge fortsätter trumma på och en kvart efter kvitteringen kommer också ledningsmålet, precis nyinbytte Rasmus Holm får en fin löpboll av Ragnar Styrbjörn och med en touch chippar han bollen över en utrusande målvakt, vilket klassmål! Nu är Frödinge riktigt bra, man äger den andra halvleken fullständigt och spel efter backen med ett högt bolltempo gjorde det svårt för bortalaget att hänga med. Två minuter efter ledningsmålet kommer 4-2, och det är Anton Proos som slår en hörna direkt i mål, känsla! Strax efter kommer även 5-2, även det på hörna. Ragnar Styrbjörn slår en lång hörna mot den bortre stolpen där Jonas Fors nickar in den i mitten till en fri Joakim Ivarsson som enkelt nickar bollen i mål. Skönt för Frödinge att döda matchen, men det var inte slut där. Med tio minuter kvar gör Ragnar Styrbjörn 6-2, framspelad av Rasmus Holm gör han ett riktigt viljemål. "Ragge" skulle även hinna med att göra 7-2, hemmalaget får en frispark ute till vänster i höjd med straffområdet och Robin Blomberg slår den efter backen mot den bortre stolpen där Ragnar enkelt kan lägga in bollen i mål. Frödinge vinner med 7-2 och man gör det rättvist, man gör en stabil insats i 90 minuter men framförallt gör man en riktigt riktigt bra andra halvlek då man faktiskt spelar ut gästerna. Beröm till hela laget men ett extra plus tilldelas Jimmie Dahlström.