Seger mot BOIF

Den första halvleken är inte alls bra från Frödinges sida, man sjunker för lågt i sina positioner och saknar både rörelse och aggrisivitet. Blackstad/Odensvi är lite hetare och tar också ledningen med 1-0 efter cirka 20 minuter. Detta genom ett självmål efter att BOIF spelat in bollen från kanten och Peter Norlin kommit fel in i situationen och spelat in bollen i eget mål. Tungt för Frödinge som inte alls hittade rätt spelmässigt, men när det såg som mörkast ut gick man upp i ett anfall och fick med sig en frispark strax utanför straffområdet, den slog Niklas Gunnarsson stenhårt in i det bortre hörnet. Halvtid 1-1.

I den andra halvleken fick vi se ett helt annat Frödinge, man tryckte upp laget och satte en halt annan press på hemmalaget. Man hade även en helt annan rörelse och visade prov på ett fint djupledspel. Man är det klart bättre laget och skapar  några bra målchanser, målen skulle dock dröja till slutminuterna. 2-1 till Frödinge kommer i den 89:e matchminuten och det är återigen Niklas Gunnarsson på frispark. Skönt och välförtjänt, det skulle även bli 3-1 till bortalaget då Peter Norlin frispelar Erik Petersson med en fin passning. Erik får efter mycket om och men in bollen i mål och Frödinge vinner med 3-1. Extra plus tilldelas Jonas Fors, Henrik Blomberg, Dick Johansson och Niklas Gunnarsson.