Seger mot Djursdala/Södra Vi

Det var fantastiskt kul att se FBSK under den första halvleken, med en bra rörelse och ett fint passningsspel är man riktigt bra spelmässigt och man har mängder av fina anfall. 1-0 kommer efter nio minuter då Jonathan Andreasson jobbar till sig en straff, som Gunnar Hansson säkert förvaltar. Tio minuter senare kommer en lite ologisk kvittering, men några minuter efter det kommer återigen ett fint anfall från hemmalaget som avslutas med att Jonte Andreasson hittar Jonte Green på bortre stolpen som dunkar in 2-1. Matchens finaste anfall kommer dock efter cirka halvtimmen, bollen spelades som på ett snöre enda nere från backlinjen och tillslut hamnar bollen hos Johan Carlsson som hittar Gunnar Hansson som snyggt sätter sitt andra mål för dagen. Halvtid 3-1.

Den andra halvleken var även den bra från hemmalaget och man hade bra kontroll, dock var tempot betydligt lägre och med lite mer skärpa hade Frödinge kunnat gjort ännu flera mål. Bortalaget hade några ströchanser men det var få gånger de kom igenom FBSK-försvaret. Men de reducerar efter tio minuter av den andra halvleken, sedan kommer spiken i kistan när Ove Nilsson sätter både 4-2 och 5-2. För framspelningarna stod Dick Johansson och Niklas Gunnarsson. Djursdala/Södra vi reducerar sedan till 5-3 och det var ett riktigt drömmål. Simon Henriksson tar ner bollen på bröstet utanför straffområdet och vänder och dunkar in bollen i det bortre krysset. Riktigt snyggt. Matchen slutar 5-3 till FBSK och resultatet var rättvist. Spelmässigt var det en riktigt bra match från FBSK.