Seger mot Hammarsgärde i sista vårmatchen

I en jämn första halvlek stod spelet och vägde med en del chanser åt bägger håll. FBSK var de som spräckte nollan först och gjorde det genom Ragnar Styrbjörn som skruvade in en hörna direkt i mål. 1-1 kom på slutet av halvleken och Hammarsgärde hade även en boll till inne som dömdes bort efter att forwarden gått väl hårt fram. 1-1 i paus.

Andra halvlek startar Frödinge i högt tempo och skapar omgående ett par chanser 2-1 knoppar Björn Ahlsen behärskat in nyss hemkommen från sin beachvolley turne i  Afghanistan. 3-1 kom omgående efter ett välplacerat skott från Robin Blomberg. Efter det gick luften lite ur bortalaget. Sista halvtimmen blev lite av en transportsträcka då FBSK kontrollerade händelserna och hade bud på flera mål. Två till gjordes, ett av Daniel Edvinsson som vände bort sin försvarare och dunkade dit bollen otagbart och ett genom Daniel Svensson, som fick lite hjälp av en försvarare. HBK hann även de med att göra ett mål, varvid matchen slutar 5-2