Seger mot Målilla

Under Lördagen spelade Frödinges A-lag årets andra träningsmatch, en match där vi skulle få se en comeback av den gamle storspelaren Mathias Ericson (bilden). Tyvärr fick vi se en liknande första halvlek som den i fredagens match, nämligen ett Frödinge som inte alls kom rätt i sina positioner och som slarvade alldeles för mycket i passningsspelet. Målilla är bättre första 45 och har en boll som ser ut att vara över mållinjen, men domaren slår ut med armarna. I övrigt skapas det inte så mycket farliga målchanser, mycket tack vare ett dominant mittförsvar i Frödinge. Halvtid 0-0.

Precis som i fredagens match gör FBSK en betydligt bättre andra halvlek, man hittar rätt i passningsspelet och höjer egentligen allting. Man tar över matchen lite men skapar tyvärr inte så många farliga målchanser, istället kommer målet på straff, distinkt inslagen av Niklas Gunnarsson. Straffen fixades av Mathias Ericson efter en fin inviduell prestation. Matchen slutar 1-0 efter att Frödinge visat upp ett bra försvarsspel, och som vi nämt tidigare så var det mycket tack vare Jonas Fors och Henrik Blomberg som var riktigt bra för dagen. Mathias Ericson stod för en fin insats i comebacken.