Seger mot Tranås/Torpa

Lördagens A-lagsmatch för Damerna blev mer eller mindre en uppvisning från bortalagets sida, man kom till Tranås med en bra prestation bakom sig och man agerade med ett gott självförtroende matchen igenom. Man gör en bra första halvlek och tar ledningen på straff genom Amanda Sundberg, straffen ordnade Louise Andersson efter en fin prestation. 0-1 efter 45 minuter var dock kraftigt missvisande då Frödinge i stort sett radat upp chanser. Men om den första halvleken var bra så var den andra helt fantastisk, man fortsatte sitt aggressiva försvarsspel och blandade det med ett stundtals bländande anfallsspel. En härlig rörelse, kvalité och kreativitet gjorde att hemmalaget inte orkade stå emot. Till slut lossnade målskyttet och när matchen var slut hade Matilda Sundberg, Michaela Degerman, Louise Pettersson och Clara Sohlberg ordnat slutresultatet 0-6. Den sistnämnde blev tvåmålsskytt. Alla i FBSK var riktigt bra idag, ett extra plus tilldelas dock Emma Djurstedt, Matilda Sundberg och Louise Pettersson. Wilma Falk var lugnet själv i målet.

Laget: Wilma Falk - Emma Djurstedt, Sandra Edlund, Matilda Brogie, Amanda Sundberg - Evelina Nilsson, Matilda Sundberg, Louise Andersson - Michaela Degerman, Louise Pettersson, Clara Sohlberg - Felicia Arvidsson, Alva Andersson och Alice Andersson.