Skön seger för damerna

På söndagen tog damerna emot IFK Kalmar B på Lundavallen. Det var en match som vi verkligen ville, och behövde, vinna. Vi började bra och det kändes koncentrerat och avslappnat, men det var det där med målskyttet..... Vi hade många chanser, men avsluten satt inte. Det dröjde till den 38:e minuten innan nollan spräcktes. Kanske var det årets mål vi fick se, när Nettan Lind drog till från nästan halva plan och satte bollen i nät! Tyvärr kvitterade Kalmar ganska omgående, när de fick med sig bollen via en klar hands. Vi kunde dock lyckligtvis ta ledningen precis före paus genom Louise Andersson på en fin framspelning från Louise Pettersson. En bra halvlek med mersmak!

Redan i den 49 minuten utökade vi ledningen när Evelina Törngren slog en passning med adress Louise Andersson, som istället touchade en kalmarförsvarare och gick i mål. och tio minuter senare gjorde Louise Andersson mål igen, denna gång assisterad av Matilda Sundberg. Kalmar stretade emot och vi tog inte hemjobbet ordentligt och följdriktigt kom både 4-2 och 4-3. Men tack och lov satte Evelina Törngren vårt femte mål i slutminuten och vi vann helt rättvist!

Alla gör väldigt bra prestationer med lite extra plus till Louise Andersson, Evelina Törngren och Matilda Brogie.

Dagens lag: Evelina Nilsson (målvakt), Helena Törnkvist, Hanna Nilsson, Matilda Brogie, Emma Djurstedt, Matilda Sundberg, Nettan Lind, Amanda Sundberg, Louise Pettersson, Evelina Törngren, Louise Andersson, Daniella Johansson, Sanna Larsson, Linn Uhre, Wilma Falk och Sissi Pettersson.