Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Skön seger för damlaget

Damlaget fullkomligen spelade ut Vimmerby IF B på tisdagkvällen! En skön seger, som för oss upp på tredjeplats när serien vänder. Det är en del poäng uppåt till Ankarsrum och Hultsfred, men det är många sköna poäng ner till botten också!!

Matchen dominerades från början till slut av Frödinges fantastiska tjejer. Nollan spräcktes i den nionde minuten när Evelina Törngren höll sig fint framme på en hörna från Nettan Lind. Evelina höll tio minuter senare på att göra 2-0, när hon sköt i ribban, men där var Matilda Sundberg påpassligt framme och slog in returen! 3-0 gjorde Louise Pettersson på ett snyggt inspel från Matilda Sundberg i den 26:e minuten. När sedan Nettan Lind återigen slog en fin hörna och Amanda Sundberg satte ett volleyskott i nättaket fastställdes slutresultatet till 4-0 redan i den 31:a matchminuten. Andra halvlek bjöd inte på något skönspel direkt, men det var kul att se att våra spelare som ofta börjar på bänken, presterade väldigt bra! ALLA tjejer förtjänar plus för sin insats.

Innan vi får sommarledigt ska vi påbörja höstsäsongen med match borta mot Hultsfred på måndag den 27 juli. Det blir en tuff match eftersom flera spelare är borta på läger och semester, men vi ska inte ge oss så lätt!!