Tung förlust för A-laget

A-laget står för en riktigt bra prestation när man under Torsdagskvällen tog emot Hjorted/Totebo hemma på Lundavallen. Försvarsspelet under första 45 är sånär som på perfekt förutom i två sekvenser. I den första sköt de i stolpen, i den andra fick de straff och reducerade till 2-1. Innan det hade Frödinge gått fram till en 2-0ledning då man var väldigt farliga i sina omställningar. 1-0 gör Tage Falk på en magiskt slagen frispark som knorras in i målvaktens högra kryss. 2-0 gör Javad Karimi efter en fantastisk framspelning av Robert Blomberg. Bra så långt men som sagt, bortalagets reducering innan halvtid var blytung. Den andra halvleken är inte dålig på något sätt, kanske att hemmalaget sjunker någon procent samtidigt som Hjorted/Totebo höjer sig. Men att halvleken slutar 0-3 känns inte riktigt rättvist, både Javad Karimi och Gunnar Hansson har drömläge att utöka till 3-1 innan kvitteringen. Men bortalaget kvitterar, tar ledningen och fastställer slutresultatet till 2-4. Hjorted/Totebo är ett bra lag men vi står upp fantastiskt bra och kryss hade nog varit mest rättvist. Alla i hemmalaget kämpar på bra idag men plus i kanten till Gunnar Hansson, Tage Falk och Javad Karimi. Matchen dömdes på ett föredömligt sätt av Dawan Mofak och Diwan Ahmad.

Laget: Alexander Alexandersson, Tobias Thuresson, Daniel Gustafson, Jacob Fridell, Oskar Nilsson, Pontus Thuresson, Gunnar Hansson, Johan Carlsson, Tage Falk, Javad Karimi, Robert Blomberg, Ehsan Kazimi, Boman Ganji, Daniel Gustafsson och Markus Stjernström.