Tung förlust för damlaget

Det blev en tung förlust för damlaget på bortaplan mot Mörbylånga GOIF. Det verkade som om vi inte var riktigt vakna från start, då Mörbylånga gjorde 1-0 i matchens första anfall. De gjorde också 2-0 i mitten av första halvlek. Därefter tog vi tag i vårat spel och satte lite mera press och i 37:e minuten kunde Amanda Sundberg reducera på ett skott utifrån. Lite hopp inför andra halvlek! Vi gick ner på trebackslinje och hade spelet på deras planhalva, men de slog långbollar till sina snabba forwards och lyckades kontra ytterligare tre mål och matchen slutar 5-1. Vi kämpar på alla positioner, men med en tunn trupp på bara tolv spelare, orkar vi inte riktigt stå emot.

Laget: Emmy Kallström, Emma Djurstedt, Hanna Nilsson, Matilda Brogie, Clara Sohlberg-Perez, Nettan Lind, Amanda Sundberg, Louise Pettersson, Linn Uhre, Louise Andersson, Sissi Fernandez och Evelina Nilsson