Vinst för damerna i Västervik

På torsdagskvällen var damlaget på Bökensved för seriematch mot Västerviks Damfotboll. En match som startade lite trevande de första minuterna, men som ganska snart rättade till sig och vi spelade stabilt. I den 16:e minuten slog Clara Sohlberg-Perez en snygg passning till Louise Andersson, som satte 1-0. Redan fem minuter senare var det dags igen, pass från Clara igen, denna gång till Amanda Sundberg, som satte 2-0. En bra första halvlek från vår sida. Tyvärr tappade vi i andra och föll ner för långt och kom inte upp i press. Västervik kunde reducera i den 60:e minuten och hade flera bud på kvittering. Som tur var hade vi en storspelande Wilma Falk i målet, som räddade oss från fler baklängesmål. Matchen slutade 2-1 till Frödinge.

Extra plus tilldelas Wilma Falk och mittbacksparet Matilda Brogie och Hanna Nilsson.

Laget för dagen: Wilma Falk, Emma Djurstedt, Hanna Nilsson, Matilda Brogie, Clara Sohlberg-Perez, Nettan Lind, Matilda Sundberg, Louise Pettersson, Sanna Larsson, Louise Andersson, Amanda Sundberg, Evelina Nilsson och Linn Uhre.

Vi är väldigt glada över vår trogna publik, som stöttar oss vart vi än befinner oss!! Hoppas att så många som möjligt kommer och hejar på oss på söndag, när vi möter Vimmerby IF B på Lundavallen.