Vinst för P04!

Efter två förluster i de inledande seriematcherna var det idag Högsby på bortaplan som gällde för Frödinges P04. Killarna startade matchen bra och började omgående skapa flera fina målchanser. Inom kort hade Frödinge skaffat sig en 2-0 ledning med mersmak. En bit in i första halvlek började Frödinges killar missa lite i försvarsspelet samtidigt som Högsby höjde sig ett par snäpp vilket ledde till en betydligt jämnare match. Robin Andersson i Frödinges mål fick göra några helt otroliga räddningar och såg till att Frödinge trots allt ledde med 3-2 i halvtid.
Trots en fin första halvlek, verkade det först som om Frödinges killar bara ställt ut skorna på plan när andra halvlek drog igång. Inom loppet av bara någon minut hade Högsby kvitterat och även skapat flera farliga lägen. Dock tog Frödinge snart tillbaka initiativet, och som dom gjorde det… Flera fantastiskt fina anfall och individuella prestationer avlöste varandra och plötsligt hade Frödinge dragit ifrån både spelmässigt och i målprotokollet. När slutsignalen går har Frödinge gjort inte mindre än 8 mål (5 st av Ludvig Andersson) i andra halvlek och slutresultat blir 11-4.
Ett stort beröm till hela laget för en av de bästa matcher de någonsin spelat.

Målskyttar: Ludvig Andersson, Hugos Sandin, Viktor Gustafsson, Sigge Blomberg, Max Karlsson, Felix Uhre

Kategorier: Ungdom