A-laget avslutade med seger

Herrtruppen har avslutat med två segrar, A-laget gjorde precis som B-laget och vann den sista matchen för säsongen när man bortaslog Mörlunda med 2-1. Stundtals spelade Frödinge helt okej under den första halvleken men generellt var det en match med mycket hafsigt spel och mycket felpass. Hemmalaget tar ledning redan i den första minuten men strax efter kvitterar FBSK genom Alexander Ekberg. Målet kommer efter ett väldigt fint anfall och för framspelningen stod Johan Carlsson. Den första halvleken slutar 1-1 och efter några kloka ord från Kåre K i halvtidsvilan så går Frödinge ut och vinner den andra halvleken. Man skapar inte jättemycket men man hotar mer än hemmalaget och tillslut kommer 1-2. Martin Gunnarsson slår ett inlägg som nickas i mål av en hemmaförsvarare. Man avslutar sedan matchen med ett väldigt bra försvarsspel och Frödinge vinner med 2-1. Skönt att avsluta säsongen med en seger och för att citera Kåre: -Det är den här matchen man kommer ihåg när vi ska ge oss ut och löpa på gatorna i Januari. Plus i bortalaget till Emil Petersson och Oskar Nilsson.

Laget: Robert Nilsson - Filip Nilsson, Emil Pettersson, Oskar Nilsson, Martin Gunnarsson - Johan Carlsson, Robin Blomberg, Jonathan Andreasson, Ehsan Kazimi - Alexander Ekberg, Rasmus Holm. Bänk: Pontus Thuresson, Daniel Gustafsson, Kåre Karlsson, Ragnar Styrbjörn. Varningar FBSK: Oskar Nilsson och Emil Pettersson.