Andra raka för Herrtruppen

FBSK B stod för en stark insats under söndagen när man besegrade Djursdala på bortaplan med 3-0. Den första halvleken var okej men Djursdala var något hetare och skapade några vassa chanser, hemmaledning i halvtid hade inte varit orättvist. Men bortalaget hade något att bygga vidare på och 0-0 som var ställningen i halvtid skulle inte stå sig länge i den andra. För under den andra halvan av matchen spelade Frödinge med ett helt annat lugn och lite mer rull efter backen, samtidigt som man orkade betydligt mer än hemmalaget. Alex Gunnarsson ger bortalaget ledningen efter en fantastik passning av Pontus Thuresson. Efter det blir Javad Karimi tvåmålsskytt efter riktigt fina förarbeten av Robert Blomberg och Boman Ganji. Så till slut en ganska komfortabel seger efter att vi återigen gjorde en väldigt bra andra halvlek. Kul o se att försäsongsträningen ger resultat. Alla gör det bra idag men Alexander Alexandersson, Oskar Nilsson, Markus Stjernström, Robert Blomberg, Boman Ganji och Ehsan Kasimi stod för deras respektive bästa insats hittills i år.