Äntligen en trea för Herrtruppen

Under Tisdagskvällen spelade FBSK B match mot Vimmerby IF C på Ceosvallens konstgräsplan. Det var en ganska trevlig match med två lag som ville spela boll. Frödinge gör en helt okej första halvlek och man gör även ett mål, Alex Gunnarsson slår en fin hörna som Tage Falk dunkar in i nät. Man hade dock lite bekymmer med sina uppspel och man tappade lite onödigt mycket boll, detta rättade man till i den andra halvleken som var något bättre rent spelmässigt. Halvleken hinner knappt börja innan Pontus Thuresson sätter 2-0 framspelad av Alexander Ekberg. En stund senare reducerar Vimmerby innan Pontus gör sitt andra mål för dagen när han framspelad av Jonathan Andreasson sätter 3-1. Vi skulle även få se ett till Frödingemål och det var vackert, en jättefin framspelning av Carl Söder till Alexander Ekberg som på ett tillslag gör 4-1. Vimmerby gör sedan ännu ett mål och matchen slutar 4-2. Äntligen blev det seger och det kommer efter en bra prestation av samtliga grabbar, stack ut lite extra gjorde idag Jacob Fridell och Jonathan Andreasson.

Laget: Robert Nilsson - Tobias Thuresson, Daniel Gustafsson, Jacob Fridell, Daniel Gustafsson - Johan Carlsson, Jonathan Andreasson, Fredric Carlsson, Carl Söder - Pontus Thuresson, Emil Pettersson. Bänk: Alexander Ekberg, Alex Gunnarsson, Tage Falk och Oskar Nilsson, samtliga inbytta. Varningar FBSK: Oskar Nilsson, Daniel Gustafsson och Jonathan Andreasson.