Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

B-laget avslutade med seger

Under Torsdagskvällen avslutade FBSK B årets serie när man hemma på Lundavallen tog emot Storebro IF. Det blev till slut en klar 5-1-seger efter 1-0 i halvtid. Målskytt i den första halvleken var Johan Carlsson. I spelet fanns det dock mer att önska, därför var det kul att se de första tjugo minuterna av den andra halvleken när hemmalaget höjde bolltempot och spelade lite enklare. Ganska snart började också målen att trilla in, Louise Andersson gjorde sin första match med herrarna, och som hon gjorde det. En stabil insats på det centrala mittfältet och målskytt till 2-0, fint assisterad av Johan Carlsson. Javad Karimi gjorde 3-0 på egen hand och Alex Gunnarsson dunkade in en frispark till 4-0. Sedan, mina damer och herrar, gjorde Jonathan Andreasson sitt allra första mål i FBSK-tröjan, ett fint mål men en ännu finare målgest. Slutresultat 5-1 efter att bortalaget tröstmålat på slutet. Skönt att avsluta med seger, B-laget har gjort en bra säsong och man ligger i detta nu på en fin andraplats med några matcher kvar för övriga lag. A-laget har fyra matcher kvar, nästa är på Söndag hemma mot B.O.IF.

Dagens Lag: Christian Johansson, Markus Stjernström, Daniel Gustafson, Oskar Nilsson, Filip Nilsson, Haffis Hamdad, Alex Gunnarsson, Louise Andersson, Johan Carlsson, Javad Karimi, Robert Blomberg, Pontus Thuresson, Martin Gunnarsson, Nils Hansson och Jonathan Andreasson.