B-laget tog fjärde raka segern

Frödinge tog ledningen efter bara 40 sekunder, Kim Petersson passar bollen till Ove Nilsson som skjuter ett tillsynes enkelt skott, men regnet ställde till det för målvakten och bollen slank in. Målet gav naturligtvis hemmalaget energi och första kvarten är man det lite hetare laget, sedan jämnas spelet ut. På grund av det blöta underlaget lyste skönspelet med sin frånvaro, men efter 35 minuter har Frödinge flera passningar inom laget och man håller i bollen på ett imponerande sätt. Det leder fram till att Ove Nilsson snyggt sätter 2-0 i målvaktens bortre hörn, för framspelningen stod Joakim Petersson. Minuten efter kommer 3-0, och den här gången var det omvända roller. Ove Nilsson spelar fram Joakim Petersson som sätter halvtidsresultatet 3-0. En bra start och en bra avslutning på den första halvleken från hemmalagets sida.

I början på andra var FBSK inte alls vakna, Horn/Hycklinge var mycket hetare och hade ganska bra press mot hemmamålet. I den elfte minuten kommer också reduceringen till 3-1 och minuten efter kommer även 3-2. Frödinge hann dock aldrig bli oroliga då Ove Nilsson sätter 4-2 precis efter, han nickar bollen i mål efter ett magnifikt inlägg från Niklas Gunnarsson. Efter det rycker FBSK upp sig och segern blev tillslut solklar. Efter tjugo minuter gör Ove Nilsson sitt fjärde mål för dagen då han avslutar ett fint anfall på passning från Niklas Gunnarsson och Joakim Petersson. Emil Johnson fastställer sedan slutresultatet till 6-2 med ett  fint skott utifrån som seglar in över målvakten. För framspelningen stod Ove Nilsson. Frödinge vinner med 6-2 och man gör det rättvist. Alla visade härliga kämpatakter men ett extra plus tilldelas mittbackarna Daniel Axelsson och Dick Johansson samt den hårt kämpande mittfältaren Johan Carlsson.