B-lagsförlust mot Storebro

I gassande sol spelade FBSK B hemmatch mot Storebro under Söndagen. Frödinge står upp riktigt bra mot ett bra Storebro, framförallt den första halvleken är väldigt bra då man vinner mycket närkamper och på så sätt får mycket omställningar där man skapar fler bra chanser, främst genom Jacob Fridell. Det är dock bortalaget som leder efter den första halvleken efter ett snöpligt ledningsmål. Inledningen av den andra halvleken var väldigt jobb för hemmalaget, man tappade sitt presspel helt och ett skickligt Storebro gick fram till en 3-0ledning. Men sedan står Frödinge för en imponerande slutforcering och debutanten Hafizullah Hamdard reducerar genom ett riktigt viljemål. Man hade bud på mer och faktum är att Frödinge skulle haft en solklar straff, men domaren valde att dömma frispark trots att fällningen var minst två meter innanför linjen. Storebro gör sedan ett mål till och vinner med 4-1. Frödinges prestation är bra och 4-1 speglar inte matchen riktigt, alla förtjänar beröm för sin insats. Förutom Haffizullah debuterade även Ali Karimi och Boman Ganji och de gjorde det riktigt bra i sin första match i Frödingetröjan.