Blytung förlust för A-laget

Under söndagen spelade FBSK A sin sista hemmamatch för säsongen när Rumskulla gästade. Och den första halvleken är spelmässigt väldigt bra från hemmalagets sida, man är aggressiva och vinner mycket boll högt upp i banan. Man skapar också flera bra chanser men trots det stora spelövertaget önskades ändå lite bättre tålamod i den andra halvleken. Men tyvärr så gör man ingen bra andra halvlek alls, man ger Rumskulla alldeles för mycket att säga till om och det blir ett mer böljande spel. Men även om spelet inte var bra så skapar Frödinge 5-6 riktigt riktigt bra chanser men där saknades tyvärr skärpan. Istället kan Rumskulla med kvarten kvar ta ledningen med 0-1 vilket kändes väldigt snöpligt. Frödinge pressade sedan för en kvittering men trots alla bra målchanser så lyckas man alltså inte göra något mål. Förlust med 0-1, synd att FBSK inte kan hålla uppe spelet i den andra halvleken. Trots det så är det inget snack om att tre hemmapoäng hade varit mest rättvist, men då gäller det att sätta bollen i nätmaskorna.

Laget: Robert Nilsson - Oskar Nilsson, Emil Pettersson, Daniel Gustafsson, Martin Gunnarsson - Ehsan Kazimi, Robin Blomberg, Johan Carlsson, Alexander Ekberg - Rasmus Holm, Mats Eriksson. Bänk: Kim Pettersson, Pontus Thuresson, Filip Nilsson, Kåre Karlsson. Varningar FBSK: Emil Pettersson och Kåre Karlsson.