Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Blytung förlust för Dam A

Söndagens seriefinal i Hultsjö blev som förväntat en tuff och jämn drabbning med mycket närkamper och mycket känslor. Hemmalaget för spelet i den första halvleken men FBSK gör det bra defensivt och släpper inte till några chanser bakåt. På en vass kontring blir Louise Andersson nerriven och Hanna Nilsson kan istället sätta 0-1 från straffpunkten. I den andra halvleken fortsätter Hultsjö att trycka på och tillslut så orkar inte bortalaget stå emot, kvitteringen kommer med 20 minuter kvar. Efter det tar FBSK över och man går hårt för ett segermål, men istället kommer ett blytungt baklängesmål som aldrig borde blivit godkänt då bollen klart och tydligt var över kortlinjen. En riktigt tung avslutning på en i övrigt trevlig och bra fotbollsmatch. Bara att gratulera Hultsjö som är ett riktigt bra lag, dock ska Frödingetjejerna ha all cred för en fantastisk arbetsinsats och med lite marginaler med oss så hade slutresultatet blivit ett annat. Plus till hela laget.

Laget: Pernilla Einarsson - Linn Uhre, Sandra Edlund, Matilda Brogie, Emma Djurstedt - Nettan Lind, Hanna Nilsson, Caroline Thoresson - Louise Pettersson, Louise Andersson, Clara Sohlberg - Alice Andersson, Tuva Cederlöv, Maya Gunnarsson.