En poäng mot SK Lojal

A-laget stod för en stark insats under Tisdagskvällen när man tog en pinne borta mot Lojal. Men till en början såg det jobbigt ut, i den första halvleken låg bortalaget lite för långt ifrån sina motståndare samtidigt som man hade svårt att behålla bollen inom laget. Men, vi har sagt det förut, vi har en matchvinnare i målet och anledningen till att det bara var 1-0 efter 45 minuter stavas Mats Eriksson. Klassräddningar är bara förnamnet.

I den andra halvleken ryckte dock övriga Frödingespelare upp sig och i den andra krigar man för varandra. Tillslut gav det utdelning, Tage Falk blir överkörd i straffområdet och Martin Gunnarsson satte säkert 1-1 från elva meter. Vid straffsituationen åkte hemmalaget på sin första av två utvisningar, båda för snack, och ska man vara ärlig så kunde det varit ett par till då gnället på domaren spårade ur fullständigt. Det är med stolthet man kan konstatera att Frödinge behöll lugnet, och med lite bättre skärpa kunde det blivit tre poäng då man slarvade lite i några bra omställningslägen. Matchen slutar 1-1 och som sagt, man kunde avgjort på slutet men samtidigt kunde man legat under i halvtid med 3-0. Så en poäng är ett klart steg framåt. Plus till samtliga, ett extra stort plus till Mats i målet.

Laget: Mats Eriksson - Jacob Fridell, Daniel Gustafsson, Emil Pettersson, Oskar Nilsson, Martin Gunnarsson - Jonathan Andreasson, Robin Blomberg, Johan Carlsson - Tage Falk, Ehsan Kazimi. Bänk: Fredric Carlsson, Alexander Ekberg, Pontus Holm, samtliga inbytta. Varningar FBSK: Ehsan Kazimi och Johan Carlsson (avstängd nästa match).