F99 föll mot FC Oskarshamn

Frödinge startade matcen på minst sagt bästa sätt. Det kan inte ha gått mer än 5-10 sekunder när Louise Andersson gled igenom FC Oskarshamns försvar och satte 1-0. Men säg den lycka som varar... en kvart senare var ställningen 1-2. Oskarshamn visade snabbt att de tänkte vara med i matchen. Med effektivt spel centralt i laget tog man sig igenom Frödinges försvar vid ett par tillfällen. Laget har ett välväxt lag och är tunga att möta. Men Frödinge trummade på och spelmässigt tog de tag i matchen igen, även om första halvlek var jämn. I den andra tog Frödinge ett ordentligt tag i spelet. Men trots detta kunde Oskarhamn öka ledningen till 1-3. Efter det var det mer eller mindre spel på en planhalva. Frödinge pressade ordentligt, med kontringsmöjligheter för motståndarna som resultat. Med cirka 10 minuter kvar reducerade Louise Andersson på nick efter en hörna fint slagen av Klara Nordänger. Beröm till alla, ingen vek ned sig och alla kämpade in i sista minuten.