F99 spelade oavgjort i premiären.

Frödinges F99 spelade på söndagen sin premiärmatch hemma på Lundavallen mot IFK Västervik. Frödinge började ganska tveksamt, flera av spelarna verkade lite tagna av stundens allvar. Detta utnyttjade motståndarna och Västervik kunde gå till ledning med 0-2 i halvtid. Inte helt rättvist men de utnyttjade de få tillfällen de trots allt fick. I andra halvlek började Frödinges krafter att ge utslag. De syntes att träningen gjort nytta, och med 8 minuter kvar av matchen reducerade Louise Andersson  till 1-2 och bara minutrar efter, vid en misstänkt straffsituation då Louise A gick omkull, höll sig Evelina Törngren framme och satte in kvitteringen. Frödinge hade en bra period i slutet av matchen och hade utan att det varit orättvist kunnat vinna med både ett och två mål. Men bollen ska hoppa rätt också...