Förlust för A-laget

Frödinge stod för en pigg inledning, bra spel och en aggresiv press gjorde att bortalaget kunde ta ledningen med 0-1 genom Niklas Gunnarsson. Ragnar Styrbjörn står för framspelningen, han slår en fin boll i djupet och "Nicke" tjippar bollen snyggt över en utrusande målvakt. Efter det jämnas spelet ut något och Gripenberg skulle så småningom få maximal utdelning på sina chanser. Hemmalaget gör 1-1, 2-1 och 3-1 inom loppet av några minuter. Frödinge som för dagen hade en nykomponerad backlinje hade stundtals stora problem med hemmalagets djupledsbollar. Men bortalaget kämpade på och det skulle komma en reducering, "Ragge" slår en fin frispark som Ove Nilsson snyggt nickar i mål. Tyvärr gör Gripenberg 4-2 innan halvtid.

I andra halvlek har Frödinge ett kraftig övertag när det gäller bollinnehav och hemmalaget riktar in sig på omställningar. Frödinge visar upp ett stort tålamod och det skulle ge resultat, Ove Nilsson gör sitt andra mål för dagen när han på en retur slår in 4-3 från nära håll. För skottet i förstaläget stod Ragnar Styrbjörn och han stod därmed för samtliga framspelningar. Frödinge tar över mer och mer och känslan var att det var en tidsfråga innan kvitteringen skulle komma, bland annat har Joakim Ivarsson två jättelägen men bommar från nära håll. Med tio minuter kvar kommer kallduschen, Gripenberg gör 5-3 och sätter spiken i kistan. Sammanfattningsvis kan man säga att Frödinge gör en bra match och står för en riktig krigarinsats, så det är tungt att inte få med sig en poäng. Alla ska ha beröm för sin insats men extra plus delas ut till Daniel Axelsson och Ragnar Styrbjörn.