Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Förlust för Dam U

Under måndagskvällen var det dags för match två för U-laget på damsidan, man åkte till Loftahammar för match mot Tjust. Det blev tillslut förlust för FBSK med 4-2. Man börjar bra och tar rättvist ledningen med 1-0, man hade även bud på mer. Istället tar hemmalaget över matchen och kvitterar på halvlekens sista spark. I den andra halvleken var det tyvärr ingen snack, Tjust va bättre och vinner den halvleken med 3-1, slutresultat 4-2. En okej prestation där man hade behövt hålla uppe det fina spelet man hade de första 15 minuterna för att kunna vinna matchen. Bäst i Frödinge var Hanna Frejd och den ständigt kämpande Sarah Gustafsson. Målskyttar i Frödinge var Evelina Bertilsson och Josefine Larsson.

Laget: Felicia Johansson - Tilda Johansson, Hanna Frejd, Evelina Bertilsson, Julia Frejd - Josefine Larsson, Nathalie Nyström, Alice Andersson, Vera Gunnarsson - Sissi Fernandez, Sarah Gustafsson - Tilde Johansson, Caroline Andersson, Emilia Arvidsson.