Förlust i Gunnebo för B-laget

Det finns olika kriterier för hur man kan komma in i en startelva. Idag var det de elva som klädde om snabbast som fick starta! Detta efter att vi missat att matchen var flyttad två timmar.

Efter den väldigt sparsamma uppvärmning tar det en stund innan man blir varm i kläderna, men man visar fina takter och ett bra passningsspel på mittfältet. Anförda där av Robin Blomberg som gör comeback efter mer än två års bortavaro. Efter 18 minuter spelar Dick Johansson fram Niklas Gunnarsson som i kamp med en back stänker dit 0-1. Gunnebospelarna var inte ofarliga och utjämnar fem minuter senare då man springer ifrån Frödingeförsvaret. Halvleken är tämligen jämn. Frödinge försöker och hittar spelytor i mitten som sätter hemmaförsvaret på prov. Hemmalaget spelar å sin sida lite rakare och det ser ut att sluta oavgjort men Tobias Turesson slår ett inlägg bakom backlinjen som NiklasG är först på och gör sitt och Frödinges andra mål.

Gunnebo startar andra något bättre och det går till den 60 minuten nmär man tilldöms en straff som slås i mål trots att målvakten är på den. I 73 minuten kommer matchens prestation då Niklas Gunnarsson hämtar en boll ute vid långlinjen. I samband med vändningen drattar första försvararen på ändan. In i straffområdet slås en tunnel på en back för att sedan vänta in honom för ytterligare en tunnel. Som grädde på moset styrdes skottet imål av backen. 2-3.

I 80 minuten kvitteras det åter igen. och 4-3 görs strax efter på vad många ansåg var en offside. I slutsekunderna när bortalaget tryckte på för en utjämning stack Gunnebo upp och fastsällde slutresultatet till 5-3.

Robert Nilsson - Kim Petersson. Henrik Blomberg. Oskar Nilsson. Daniel Gustavsson - Robin Blomberg. Dick Johansson. Niklas Gunnarsson - Tobias Turesson. Alexander Johansson. Jonatan Andreasson

Bänk: Marcel Laska. Ove Nilsson. Emil Petersson. Johan Carlsson