Förlust i premiären för B-laget

Likt A-lagets match igår var det lysande förutsättningar för fotboll även idag. FBSK börjar matchen bra och spelar med en bra rörelse och ett bra tålamod. Man skapade också en riktigt bra chans, Lars-Henrik Karlsson hittar i ett fint anfall Alexander Johansson med en fin passning men "Alex" avslut räddas av målvakten. Storebro jämnar sedan ut matchbilden och man tar även över spelet mer och mer. Man matar bollar i djupet på sina snabba forwards och Frödingeförsvaret blev rejält sysselsatta. I den 19:e minuten kom också ledningsmålet för bortalaget, 0-1 efter att FBSK spelat fast sig på egen planhalva. Storebro skulle innan halvleken var slut även göra både 2-0 och 3-0.

Två minuter in i den andra halvleken kommer en reducering, Rasmus Holm gör ett mycket fint mål när han utifrån kanten lägger bollen i en båge över målvakten in i mål. Energi till Frödinge som fortsatte trycka på framåt, man har nu en bra period i matchen och känslan var att Storebro började bli lite trötta. Men då från ingenstans kommer 1-4. Då var det istället FBSK som började hänga med huvudena och på slutet har Storebro bra kontroll. Frödinge släpper även in 1-5 innan matchen är över vilket blir slutresultatet. Spelmässigt var det en helt okej premiär för B-laget, men Storebro var tunga framåt. Bortalaget vinner rättvist men med lite för stora siffror. Plus i FBSK till Lars-Henrik Karlsson som slet riktigt bra på mitten idag.