Förlust i seriepremiären

I en match i snålblåsten på Bökensveds b-plan statade Frödingespelarna lite nervöst, och slog många felpass. Det i sin tur gjode att IFK fick lite tryck utan att komma till några riktigt farliga chanser, men de hotade betydligt mer än vad bortalaget gjorde. På ett inlägg när halvtimmen var spelad smiter en hemmaspelare upp mellan backarna och nickar in1-0.

I takt med att vädret blev lite bättre blev även bortalagets spel bättre. Man hittade mittfältet bättre med enkla bollar och började skapa lite halvchanser, utan att ha det rätta flytet och skärpan i de avgörande situationerna. 1-0 i paus.

När andra halvlek började försökte Frödinge ta tag i taktpinnen ordentligt. Tyvärr uteblev utdelningen och istället så gjorde hemmalaget två mål i mitten på halvleken.

När Albin Carlsson sedan reducerar till 3-1 fem minuter från slutet, på passning från Daniel Svensson är det förståss för sent.

Bäst i Frödinge: Henrik Blomberg, Johan Kågesjö, Tommy Tambour

Laget: Robert Nilsson - Robin Axelsson, Henrik Blomberg, Kåre Karlsson - Ettienne Svensson, Robin Blomberg Ragnar Styrbjörn, Johan Kågesjö, Tommy Tambour - Albin Carlsson, Daniel Svensson. Avb Daniel Axelsson, Joakim johansson, Leo Zaninotti.