Förlust i sista B-lagsmatchen

Frödinge tar ledningen redan i den fjärde minuten, Rasmus Holm sätter snyggt 1-0. Tio minuter senare kvitterar bortalaget efter att Frödinge tappat bollen i ett uppspel. Men spelmässigt går halvleken till hemmalaget, precis som mot Överum var man väldigt aggressiva och man vann de flesta kampmomenten. Man skapade också flera bra målchanser och man pressade för ett ledningsmål och tillslut kom det, Daniel Johansson gör ett drömmål när han drar till på volley och bollen seglar in över målvakten, riktigt snyggt och rättvist. Men om den första halvleken gick till Frödinge så gick den andra till bortalaget, Horn/Hycklinge spelade riktigt bra och var det bättre laget under den andra halvan. FBSK jobbade, men man jobbade lite mycket en och en. Bortalaget kvitterar tio minuter in i halvleken, men även om Horn/Hycklinge sedan hade ett litet övertag så var det jämt och målchanser åt bägge håll. Med kvarten kvar får bortalaget en man utvisad, trots det lyckas inte hemmalaget göra något mer mål. Bortalaget däremot gör 2-3 med cirka fem minuter kvar vilket blir slutresultatet. En tung förlust för Frödinge, man gör en bra första halvlek men tyvärr en sämre andra. Oavgjort hade nog varit mest rättvist. Det här var sista matchen för B-laget och det går inte att summera säsongen på annat sätt än att den är klart godkänt. Statistik från säsongen som gått kommer ut på hemsidan så småningom.