Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Förlust mot SK Lojal

FBSK kom ut och riktigt tog tag i taktpinnen direkt. Man var aggressiva och man hade flera fina anfall, tyvärr varade bara spelövertaget i ungefär tio minuter. Sedan av någon märklig anledning så slappnar man av. Lojal vinner sedan i stort sett varenda närkamp och var betydligt hetare än Frödinge, hemmalaget tar också ledningen med 1-0 efter cirka tjugo minuter efter att en Lojalspelare fått drömträff utanför straffområdet. Även 2-0 kommer tio minuter senare efter en väldigt misstänkt offside. Nej Frödinge gör ingen bra halvlek och att ligga under med 2-0 kändes väldigt onödigt, på slutet rycker man dock upp sig något och Niklas Gunnarsson har två bra lägen men det ena gick över och det andra gick i burgaveln. Halvtid 2-0.

I den andra halvleken fick vi sett ett annat FBSK, man flyttade upp spelet på hemmalagets planahalva och man var betydligt mer aggressiva. Redan efter fem minuter har man en jättechans när Rasmus Holm nickar tätt tätt utanför. En kvart in i den andra halvleken får Lojal en spelare utvisad, det kombinerat med att Frödinge tryckte ner Lojal ganska rejält gjorde att man trodde på en vändning. Istället kommer ett blytungt 3-0-mål efter en av Lojals alla omställningar. Ett enormt energitapp för FBSK som ändå försökte så gott man kunde på slutet, Emil Johnson fick ett jätteläge att reducera när han blev helt fri framför mål men målvakten lyckades vara i vägen. Inte heller Niklas Gunnarssons straff gick i mål utan även den kunde räddas av målvakten. Istället är det Dick Johansson som reducerar när han från 25 meter skjuter bollen rakt upp i krysset, mycket snyggt. Men närmare än så kom inte FBSK. Hade inte 3-0-målet kommit är känslan att FBSK minst fått med sig en pinne, men samtidigt sätter man sig i en svår och helt onödig situation när man i den första halvleken uppträder alldelses för tamt och hamnar i ett 2-0-underläge. Nu är det bara att ta nya tag till vårens sista match som spelas på Lördag, borta mot Hjorted/Totebo.