Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Herrarna tog första trean!

Under söndagen spelade B-laget sin första seriematch för året och som man gjorde det, Horn/Hycklinge på bortaplan är aldrig en lätt uppgift men bortalaget kombinerade ett väldigt aggressivt försvarsspel med ett rörligt och fantasifullt anfallspel. Ställningen i halvtid var 0-0 men det speglade inte matchen riktigt då Frödinge skapat flera bra chanser. I den andra halvleken skulle dock målskyttet lossna, Javad Karimi gjorde sitt första mål i Frödingetröjan när han skarvade in Filip Nilssons skott utifrån. Ehsan Kazimi gjorde 2-0 efter ett helt fantastiskt förarbete av Johan Carlsson. Marcel Laska fastställde snyggt slutresultatet till 3-0 när han placerade in en boll i det bortre hörnet, för framspelningen stod Pontus Thuresson. En riktigt bra match från FBSK där man håller fokus i 90 minuter och orkar mer än sina motståndare. Alla var bra, men Kim Pettersson var bäst på planen och dominant i bortalagets mittförsvar. Hans kollega Daniel Gustafson var även han stabil och Johan Carlsson och Javad Karimi stod för sina bästa insatser hittills i år. Sist men inte minst så höll Alexander Alexandersson sin första nolla och det gjorde han genom att agera väldigt stabilt matchen igenom. Nu laddar vi för A-lagsmatch på tisdag hemma mot Gunnebo.