Kryss mot HIS/MAIS

** På grund av tjänsteresa utomlands är referatet några dagar försenat. Hoppas alla läsare har överseende.

FBSK spelade i lördags säsongens fjärde träningsmatch, den här gången på en ny plan för alla. Bruzaholms gräsplan!

Ännu en gång fick FBSK en taskig start på matchen. HIS/MAIS, som spelar i Vetlandasexan, gick fram till 2-0 tidigt efter ett långskott och en frispark.
- Vi var inte riktigt på hugget där, kommenterar Kåre Karlsson, assisterande FBSK-tränare och för dagen central mittfältare.
Men åter en gång reste sig FBSK-grabbarna snabbt. Redan innan paus var vi ifatt efter två mål av Björn Ahlsén, för övrigt hans femte och sjätte mål för säsongen!
- Det var rätt jämnt i första halvlek, de var ganska tunga att möta och de slog mycket långt, men vår backlinje spelade riktigt bra, säger Kåre.

Andra halvlek blev mållös, och var mest ett ställningskrig i 45 minuter. Bästa chansen hade HIS/MAIS med ett stolpskott. FBSK skapade inte mer än några halvchanser i andra halvlek.