Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Oavgjort mot HM IS

Börjar bli tjatigt men det blev ännu en oavgjord match för FBSK. Man inleder på ett bra sätt och den första halvleken är man det bättre laget. Man spelar mestadels som man vill göra och med en bra press försvårade man hemmalagets uppspel. Efter kvarten spelad har Albin Carlsson ett jätteläge att ge bortalaget ledningen men bollen går strax utanför. När halva halvleken spelats jämnas spelet ut lite och HM skapar två riktigt bra chanser, det är dock fortsatt mållöst och den första halvleken slutar med att Niklas Gunnarsson bränner ytterligare en riktigt bra chans för Frödinge. Halvtid 0-0.

Den andra halvleken börjar precis som den första, det är Frödinge som håller i taktpinnen och man skapar flera bra chanser genom forwardsparet Niklas Gunnarsson och Albin Carlsson. En kvart in i halvleken skulle utdelningen komma, efter bra tryck mot hemmamålet ordnar Mathias Ericson en straff, som Niklas Gunnarsson slår in stenhårt i målvaktens vänstra kryss. Ledningsmålet kom lägligt och kändes så långt helt rättvist, tyvärr så är det HM IS som tar över efter målet och FBSK uppträdde helt plötsligt väldigt ängsligt. Hemmalaget skapar en hel del tryck mot bortamålet och med åtta minuter kvar kommer kvitteringen. HM IS har även ett jätteläge att göra 2-1 strax efter men bollen går strax över. Efter det är det bortalaget som har de bästa chanserna och Albin Carlsson är väldigt nära att få friläge två gånger, den ena gången skulle han definitivt haft med sig en frispark alternativt straff. Matchen slutar 1-1, hemmalaget hade absolut sina chanser men sett till 90 minuter är FBSK det något bättre laget. Alla kämpade på bra men ett extra plus till mittbackarna Henrik Blomberg och Erik Petersson.