Oavgort för A-laget

FBSK inleder matchen otroligt piggt och de första 25 minuterna är riktigt bra, en härlig rörelse och fina uppspel gjorde att man direkt började hota framåt. Ska man vara kritisk mot något så är det så att det saknades lite i den sista tredjedelen, lite för lite killerinstinkt och man hade inte så många jättefarliga målchanser. Men man förde spelet hela halvleken, bortalaget kom upp i enstaka anfall man Frödinge hade riktigt bra kontroll och även att den första halvleken slutar 0-0 så gick FBSK in i den andra med en riktigt bra känsla. Halvtid 0-0.

Hemmalaget öppnar den andra i ett högt tempo och nu var siktet bara inställt på att göra mål, under den andra halvan radar man upp bra chanser men man hade väldigt svårt att få in bollen. Samtidigt som bortakeepern gjorde flera bra räddningar. En bit in i halvleken tar sig Niklas Gunnarsson förbi sin försvarare och blir fälld när han är helt fri, domaren tar upp, DET GULA!?, kortet och blåser straff. Niklas tar straffen själv men tyvärr räddar målvakten, Och tyvärr gjorde domaren en jättetabbe som inte tog upp det röda kortet. FBSK fortsatte att pressa på för ett ledningsmål, och tillslut kom det. Jonatan Green slår en riktigt fin hörna som nickas klockrent i mål av Lars-Henrik Karlsson. 1-0 och FBSK var på jakt efter mer. David Nilsson frispelar Gunnar Hansson som får på ett bra avslut men målvakten lyckas med en kanonräddning. På den efterföljande hörnan har Frödinge två bollar på mållinjen och Jonte Green prickar ribban,  men marginalerna grinar oss i ansiktet. Istället kan Rumskulla med två minuter kvar kvittera, på en fruktansvärt hårt dömd frispark. Matchen slutar 1-1, Rumskulla hade i den andra halvleken ett par farliga lägen på deras omställningar, men sett över 90 minuter ska FBSK vinna den där matchen med 4-5 bollar. Man spelar stundtals en fantastisk fotboll och man lider med killarna att vi inte lyckas knyta ihop säcken. Nya tag mot Tuna Södra nästa vecka.